اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

مرکز ٢۴ ساعته پاسخگویی به تلفن ایرانیان خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود

مرکز ٢۴ ساعته پاسخگویی به تلفن ایرانیان خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود وزیر امور خارجه در جمع ایرانیان شرکت‌کننده در نشست نوروزی ایرانیان خارج از کشور حاضر و در جریان دیدگاه‌های تعدادی ازحاضران در این نشست قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 16
کد خبر: ۱۷۶۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان در این نشست در سخنانی با اشاره به اینکه ایرانیان خارج از کشور جامعه‌ای غالبا فرهیخته و دارای دارای ویژگی‌های تخصصی، علمی و فرهنگی بارزی هستند، افزود:یکی از این ویژگی‌ها پایبندی به هویت ملی است.

 

وی افزود: تلاش ما این است که ایرانیان خارج از کشور بتوانند از طریق معتمدین و نمایندگان خود در ساز و کاری مناسب دیدگاه‌هایشان را مستمرا منتقل کنند.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه با پیگیری‌های انجام شده، امکان مشاوره حقوقی ایرانیان با قوه قضائیه فراهم شده است، تاکید کرد: ما از سفرا و روسای جدید نمایندگی‌هایمان در خارج از کشور خواسته‌ایم به طور ویژه مسائل و مشکلات ایرانیان را پیگیری کنند، همچنین در بخش کنسولی وزارت امور خارجه نیز در حال راه‌اندازی مرکزی هستیم که به صورت ٢۴ ساعته پاسخگوی تلفن ایرانیان خارج از کشور باشد.

 

وی افزود: ما سامانه پرسمان تردد را در دولت آقای رییسی برای ایرانیانی راه‌اندازی کرده‌ایم که به دلیل تلاش دشمنانه ایران‌هراسی، احیانا نگرانی‌هایی برای سفر به ایران دارند.

 

امیرعبداللهیان پیگیری تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان خارج از کشور، بحث قانون مشمولین و خدمت سربازی و قوانین مربوط به دو تابعیتی‌ها را از دیگر پیگیری‌های وزارت امور خارجه و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور دانست.

 

بنا بر اعلام وزارت امور خارجه، شرح برخی از ابعاد و تحولات مرتبط با اغتشاشات اخیر در ایران، ابعاد توطئه دشمنان در به آشوب کشاندن کشور و ناکامی آنان در این هدف، بخشی دیگر از اظهارات امیرعبداللهیان در این نشست بود.

 

در ابتدای این نشست تعدادی از ایرانیان مقیم خارج از کشور به نمایندگی از سایرین، دیدگاه‌ها، مشکلات و توقعات خود را در فضائی صمیمی و به صورت مستقیم با وزیر امور خارجه و جانشین رئیس شورای عالی ایرانیان خارج از کشور در میان گذاشتند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار